We wensen jou fijne feestdagen 
en een gelukkig nieuwjaar!

Ook dit jaar hebben we vele bijzondere momenten van dichtbij mogen mee maken maar helaas ook verdriet. 

Het is bijzonder dat we steeds maar weer dit vertrouwen krijgen en dat we in al deze momenten iets kunnen betekenen voor cliënten. Samen met jou en daar willen we je voor bedanken, voor de energie, de liefde en toewijding waarmee je klaar stond!

Ons jaar

Begin 2023 stond bij ons in het teken van veranderingen. Een nieuwe samenstelling, een nieuwe huisstijl en de praktijk kreeg een nieuwe look. 

We hebben een aantal leuke samenwerkingen op onze locatie oa met een lactatiekundige, SALT en de cursus Samen Bevallen.

Ondanks alle nieuwe dingen zijn we ook vooral gebleven bij wat wij leuk vinden. Kleinschalige zorg en persoonlijk contact met de cliënt. Dat betekend dat we helaas steeds vaker moeten vertellen dat we vol zitten maar voor ons geeft deze manier van werken werkplezier en voldoening. 

Carola zal in februari met zwangerschapsverlof gaan, wij hebben een nieuwe collega Sthephanie die ons team zal komen versterken. 

Jeanette zal zich meer gaan richten op haar haptonomie, rebalancing en traumaverwerking. Ze zal nog niet helemaal stoppen maar ze zal hierin een nieuwe balans in gaan vinden. 

Danique is na een iets langer verlof dan gepland weer volledig aan het werk. Samen met Jacqueline zijn zij ‘je eigen verloskundige’. Mocht je nog steeds denken hoe werkt dat daar nu? Neem even een kijkje op onze website 😉

“Het meest waardevolle dat wij hebben, is elkaar. Zonder samenwerken en samen leren is onze groei gelimiteerd door ons eigen perspectief.”

Ons jaar in cijfers