Echo's in Assendelft

Wij werken voor de meeste echo’s samen met Echopraktijk WAZ. Je hebt echter altijd de vrije keuze om echo's elders te laten maken. Voor sommige echo’s verwijzen wij specifiek naar het UMC Amsterdam.

De echoscopisten van  echopraktijk WAZ werken elke week bij ons op de praktijk in Assendelft. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen voor een echo bij ons op de praktijk. De echoscopisten stellen zich hier aan je voor, bij ons op de praktijk zul je meestal Monique of Henriëtte treffen.

Komen deze dagen of tijden voor jullie niet uit dan kun je ook altijd terecht op de hoofdvestiging van WAZ in Zaandam hier wordt bijna dagelijks spreekuur gehouden. Ook in de avonden en op zaterdag, indien nodig kun je altijd binnen enkele dagen terecht.

Meld je nu aan dan wordt je teruggebeld door jouw eigen verloskundige, dan plannen we een eerste echo en een intake afspraak.

Wij krijgen wel eens de vraag waarom wij zelf geen echo’s maken. Dat heeft 2 redenen :

  • Goede echo’s maken vraagt veel tijd en ervaring en dat hebben de echoscopisten van WAZ. Wij weten daardoor dat kwalitatief goede echo’s gemaakt worden.
  • Wij houden hierdoor meer tijd over om te doen waar we goed in zijn, jou persoonlijke zorg te bieden met tijd en aandacht.