De praktijk

Kleinschalig, benaderbaar en nog écht tijd voor cliënten. Wij bieden unieke zorg aan zwangere vrouwen.

In onze verloskundige praktijk krijgt elke cliënt een eigen verloskundige. Waardoor het contact vertrouwd is en elke zwangere zich gehoord en gezien voelt. Door te informeren en motiveren om eigen keuzes te maken, zetten wij je in je kracht. Zo ga je met een veilig en vertrouwd gevoel de bevalling tegemoet. 

Onze missie is om vertrouwen uit te stralen en iedere (zwangere) vrouw liefdevol te ondersteunen bij wat voor haar belangrijk is. We willen graag dat je jezelf op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de zwangerschap, geboorte en ouderschap. Wij vinden het hierbij belangrijk om jullie te voorzien van goede en betrouwbare informatie en nemen hiervoor ruim de tijd. 

Onze verloskundige praktijk

Wij houden onze begeleiding graag heel kleinschalig door je eigen verloskundigeWe kiezen er in onze verloskundige praktijk voor om meer tijd te nemen, om onze cliënt en de (geboorte)partner beter te leren kennen. Zo kunnen we een vertrouwensband opbouwen. Om deze persoonlijke zorg te kunnen waarborgen nemen wij een maximaal aantal zwangeren per maand onder zorg. Door onze manier van werken is de kans dat wij al bij een andere geboorte zijn wanneer jíj gaat bevallen, veel kleiner is dan bij grotere praktijken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat, dankzij de continuïteit van de zorgverlener en persoonlijke tijd en aandacht, de kans op complicaties afneemt. Ook daalt dankzij deze continuïteit het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis en neemt de kans op een natuurlijke geboorte toe. 

Kennismaken

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de mogelijkheid bestaat om kennis te maken met de andere verloskundigen. Het kan zijn dat een van hen dienst heeft op het moment dat je de dienstdoende nodig hebt, zo heb je ze al eens in alle rust ontmoet als je dat wil. Naast de vanzelfsprekende verloskunde bieden wij allerlei extra diensten aan binnen onze praktijk. 

verloskundige praktijk

Een paardenbloem staat symbool voor de vervulling van wensen en het uitkomen van dromen. De paardenbloem wordt soms beschouwd als het symbool, dat er aan herinnert dat alles met alles samenhangt en dat ieder zijn eigen belangrijke, onmisbare functie heeft in het geheel. 

De bloem symboliseert de stralende zon. De pluizenbol symboliseert de volle maan. De losse zaadpluizen symboliseren de sterren.