Jacqueline Chin Ten Fung – Woonings

Dit is Jacqueline

Ik ben op 10-06-1983 thuis geboren in Zaandam. Nog steeds woon ik in Zaandam met mijn man en onze 2 dochters Norah en Romy.

Het verhaal rondom mijn eigen geboorte heeft me altijd geïnteresseerd. Deze interesse groeide uit tot een wens om verloskunde te studeren. En zo geschiedde. Op 8 juli 2005 studeerde ik af in Amsterdam. Eerst heb ik 12,5 jaar met veel plezier in AmsterdamNoord gewerkt en in 2018 deed zich de mogelijkheid voor om hier bij verloskundigenpraktijk Assendelft e.o. te gaan werken. Een mooie nieuwe uitdaging in een kleinere praktijk met meer tijd en aandacht voor de mensen.

Jacqueline Chin Ten Fung Woonings

In de jaren dat ik nu werk als verloskundigen heb ik zoveel mooie mensen leren kennen, zoveel mooie baringen mogen begeleiden en zoveel mogen leren als verloskundige en als mens. Het is een vak wat me niet loslaat.

Wat kunnen jullie van mij verwachten? Aandacht, een luisterend oor, een beetje humor op z’n tijd en geduld. Mijn doel is om jullie een vertrouwd gevoel te geven zodat je met vertrouwen de zwangerschap en bevalling in gaat.

Vriendelijke groet,

Jacqueline