Danique Koeman

Dit is Danique

Op 16 april 1988 ben ik geboren in Zaandam daarna verhuisd naar Westzaan. Inmiddels woon ik samen met Gilles, Jet(2017), Sara(2019), Guus(2021) en onze hond Meneer in Heemskerk.

Na veel omwegen ben ik in 2009 verloskunde gaan studeren. Tijdens mijn opleiding werkte ik in de horeca en heb ik gewerkt als kraamverzorgster. Als minor heb ik een deel van de master opleiding evidence based practice gevolgd aan de UvA. Hiervoor heb ik onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van echoscopie in de laatste periode van de zwangerschap. Onlangs heb ik een post HBO opleiding seksuologie afgerond.

verloskundige assendelft

Tijdens mijn opleiding en vlak na mijn afstuderen heb ik in vele praktijken mee kunnen kijken, maar ik kwam er al snel achter dat een kleine praktijk echt mijn ding was. Zorg met aandacht en vertrouwen waar jouw keuzes centraal staan dat vind ik belangrijk.

Het is voor mij elke keer weer bijzonder om ouders in deze bijzondere periode te begeleiden naar het ouderschap. Mijn kracht is jullie te begeleiden op een manier die jullie zelf belangrijk vinden want zwangerschap, geboorte en ouderschap wordt door iedereen anders beleefd. Ik wil jullie graag beter leren kennen en jullie bijstaan door zoveel mogelijk informatie te geven waarmee jullie bewuste keuzes kunnen maken in het proces. Makkelijk bereikbaar en af en toe ook gewoon een leuk gesprek kun je dan ook van mij verwachten.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten.

Hopelijke tot snel,

Danique