Verloskundige in opleiding

Wij hebben met regelmaat een verloskundige in opleiding van de Verloskunde Academie Amsterdam in onze praktijk.

Dit zijn meestal 3 studenten per jaar. De studenten doen alle werkvormen met ons mee, zo doen zij zoveel mogelijk werkervaring op voor hun toekomst. Zo zal er dus een kans bestaan dat je een student treft tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamtijd. Door de samenwerking met de verloskunde Academie krijgen wij met regelmaat bijscholing over de nieuwste bevindingen. Ook de discussie met studenten houdt ons denken fris.

Wil je dit liever niet, dan kun je dit natuurlijk aan ons melden. Dan houden wij hier uiteraard rekening mee. De zorg gaat altijd voor het leerproces van de student.

Student op dit moment:

Beste cliënten en partners,

Mijn naam is Lindsey Houben, ik ben 23 jaar oud en studeer verloskunde aan de Verloskunde Academie Amsterdam.

Van jongs af aan wil ik al de zorg in. Ondanks dat ik bij verschillende studies heb gekeken bleef de zorg en dan voornamelijk de verloskunde mij aanspreken. Gedurende de opleiding ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden over dit mooie beroep waarin niet alleen de zorg maar ook het hele proces naar ouderschap toe centraal staan. Ik heb echt een liefde ontwikkelt voor de verloskunde.

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding. Van 26 februari tot en met 24 maart loop ik stage bij Verloskundigen Assendelft. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten en te mogen begeleiden in deze mooie tijd. Je kunt me tegenkomen op het spreekuur, bij je bevalling of in je kraamperiode. Hebben jullie bezwaar dat ik aanwezig ben of handelingen uitvoer, geef dit dan gerust aan.