Carola Kuijpers

Dit is Carola

Carola is aanwezig tijdens:

  • de vrije dagen van Jacqueline en Danique.
  • Spreekuur op vrijdag (plaatst dan ook spiralen)
  • 1 weekend per 4 weken.

Ik ben Carola Kuijpers, voor sommige een oude bekende. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. Ik heb hierna een periode in Assendelft gewerkt voor Danique haar zwangerschapsverlof waardoor sommige mij misschien kennen. 

Daarna heb ik elders in de Zaanstreek en Kennemerland gewerkt. Maar nu ben ik weer terug. Ondertussen wonende in Westzaan met mijn partner en zelf ook moeder mogen worden van een dochter. 

Ik heb veel zin om weer bij Assendelft te werken. De kleinschalige zorg, het grotendeels één op één zorg trekt mij aan. Op deze manier leren wij elkaar echt goed kennen en hoop ik jouw/jullie zoveel mogelijk te kunnen begeleiden in jullie wensen en behoefte tijdens de zwangerschap, baring en kraambed.

Verloskunde heeft veel mooie momenten in het vak maar jammer genoeg ook minder mooie momenten. Ik hoop jullie in al deze momenten bij te kunnen staan. Als verloskundige is geen dag of nacht hetzelfde ook zijn jullie allemaal uniek wat mijn vak als verloskundige alleen maar leuker maakt. Ik ontmoet jullie graag.

 

Vriendelijke groet,

Carola