Sthephanie

Dit is Sthephanie

Sthephanie is aanwezig tijdens:

  • Vrije dagen en vakanties van Jacqueline en Danique.
  • Spreekuur op Dinsdag (plaatst dan ook spiralen)
  • 1 weekend per 4 weken.
Sthephanie de souza

Ik ben Sthephanie de Souza, 38 jaar en woonachtig in Santpoort-Noord. Al op jonge leeftijd was daar de fascinatie voor alles wat met zwangerschap te maken had. Toch koos ik voor een opleiding buiten de zorg. Maar de verloskunde bleef kriebelen en in 2018 besloot ik het roer om te gooien om mijn droom na te jagen. Sinds 2022 mag ik mijzelf met trots verloskundige noemen.

 

Naast verloskundige ben ik moeder van drie lieve boefjes! Nova van 11 jaar, Luca van 8 jaar en Lima van 1 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool waar ik graag aan krachttraining doe of als bodypump instructeur anderen aanmoedig om alles te geven. Maar op een terrasje neerstrijken met een cappuccino en een goed boek vind ik ook heerlijk!

 

In mijn werk als verloskundige streef ik het volgende na: Samen, Vol Vertrouwen middels Empowerment. Samen bij iedere stap van het proces waarin ik zoveel mogelijk probeer aan te sluiten op jouw behoeften. Vol Vertrouwen in jou en het vrouwelijke lichaam. Empowerment door jouw kracht zichtbaar te maken en je aan te moedigen gebruik te maken van deze kracht. Dit is de verloskundige die ik graag voor jou wil zijn!

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Lieve groet,

Sthephanie