Jeanette

Dit is Jeanette

Jeanette werkt alleen overdag 1 weekend in de 4 weken en tijdens onze vrije dagen/vakanties. 

Jeanette is tevens Haptonome, Rebalancer en Bevallingsverwerkingsspecialist

Jeanette de lange

In juli 1993 studeerde ik af aan de verloskundigen opleiding in Amsterdam. Tweeëntwintig lentes jong begon ik fulltime te werken in diverse praktijken door heel het land. Daarnaast startte ik in 1994 de post-HBO opleiding voor haptotherapeute aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie. De eerste 10 jaren werken als verloskundige en scholingen volgen voor de haptonomie waren intensief maar zeer de moeite waard.

Daarna kon ik beide vakken integreren en dat werpt nu zijn vruchten af. Ik merk dat de integratie een enorme verrijking is voor het vak verloskunde en een verdieping in het begeleiden van ouders in wording. In de afgelopen jaren heb ik erg veel ervaring opgedaan en veel mensen bijgestaan. De samenwerking is erg plezierig omdat we oog hebben voor elkaar en ook met dezelfde visie in ons vak staan. Zij zijn werkelijk betrokken en ervaren begeleiders op jouw/jullie pad naar het oudersschap. Je wordt gezien als mens en niet alleen als zwangere en dat is waar het werkelijk om draait. Ook mijn passie ligt echt bij de geboorte van jullie kindje en het begeleiden van jullie als aanstaande ouders.

Als een vorm van zwangerschapseducatie/cursus geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Dat zijn bijzondere contacten omdat je dan ook werkelijk in contact (leert) komen met het kindje. Zo combineer ik mijn psychosociale-, met mijn medisch /technische kwaliteiten. Daarnaast werd in 2000 mijn leven verrijkt met een lieve man en later met 2 prachtige zonen (2004 en 2005). Ik werk nu het liefst parttime om er ook voor mijn gezin te kunnen zijn.

Een vriendelijke groet en wellicht tot ziens,
Jeanette de Lange