Verloskundige Zaandijk

Zoek je een verloskundige in Zaandijk?

Voor spoedgevallen, de bevalling en de kraamvisites komt je eigen verloskundige gewoon thuis in Zaandijk. Onze spreekuren vinden plaats in Assendelft, Krommenie en Westzaan. De reistijd vanaf Zaandijk naar onze praktijk in Assendelft is 10 minuten.
Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Verloskundigenpraktijk Assendelft is een kleinschalige praktijk voor verloskundige zorg voor cliënten uit de gehele Zaanstreek dus ook in Zaandijk. Op deze website stellen wij ons voor, lees je meer over onze manier van werken en kun je allerlei informatie en tips vinden op het gebied van kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed.

Je kunt je bij ons inschrijven zonder verwijzing van de huisarts. Je kunt je ook bij ons aanmelden voor begeleiding van het kraambed indien je tijdens de zwangerschap wordt begeleid door de gynaecoloog.

Het kiezen van een verloskundige in Zaandijk.

Het kiezen van een verloskundige gebeurt vaak uit praktische overwegingen. De praktijk is lekker dichtbij, de buurvrouw is er ook geweest of ze maken er ook echo’s. Wij willen je graag stimuleren om hier beter over na te denken!
 
Waarom? Omdat wij geloven dat het kiezen van de juiste zorgverlener één van de meest bepalende factoren is voor je bevalling. Het bepaalt je kansen op een natuurlijke bevalling, het bepaalt wie er mogelijk bij jouw bevalling aanwezig is en of dit iemand is die jou de rust en het vertrouwen geeft die jij nodig hebt. Om deze reden mag je altijd bij ons komen kennismaken. Voor de zwangerschap bij een kinderwens consult, na een positieve test maar ook als je al verder zwanger bent je onze visie mogelijk beter aansluit bij jouw wensen.
Verloskundige