Verloskundige in opleiding

Wij hebben met regelmaat een verloskundige in opleiding van de Verloskunde Academie Amsterdam in onze praktijk.

Dit zijn meestal 3 studenten per jaar. De studenten doen alle werkvormen met ons mee, zo doen zij zoveel mogelijk werkervaring op voor hun toekomst. Zo zal er dus een kans bestaan dat je een student treft tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamtijd. Door de samenwerking met de verloskunde Academie krijgen wij met regelmaat bijscholing over de nieuwste bevindingen. Ook de discussie met studenten houdt ons denken fris.

Wil je dit liever niet, dan kun je dit natuurlijk aan ons melden. Dan houden wij hier uiteraard rekening mee. De zorg gaat altijd voor het leerproces van de student.

Student op dit moment:

Beste allemaal,

Mijn naam is Kaylee de Boer, ik ben 23 jaar en ik woon in Ursem samen met mijn ouders en broertje. Ik ben vierdejaars verloskunde studente aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Vanaf 24 april t/m 2 juni mag ik 6 weken stage lopen bij verloskundigenpraktijk Assendelft, waar ik ontzettend naar uit kijk.

 

Mijn interesse en nieuwsgierigheid in de verloskunde is altijd erg groot geweest. Sinds ik in 2019 aan de opleiding tot verloskundige ben begonnen heb ik hier geen moment spijt van gehad. Mijn interesse en nieuwsgierigheid zijn eigenlijk alleen nog maar groter geworden en ik vind het geweldig om mensen in zo’n bijzondere periode in hun leven te mogen begeleiden. Ik hoop bij verloskundigenpraktijk Assendelft mijn kennis en ervaringen te mogen uitbreiden en kijk uit naar een hele leerzame en mooie tijd!

 

Tijdens mijn stage kun je mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamvisite. Mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, voel je dan vrij om dat aan te geven bij de verloskundigen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

 

Kaylee

verloskundige in opleiding